dijous, 26 d’abril del 2012

Em presento















sóc el said  :)
Hola em dic Said i tinc 17 anys, sóc un alumne de la UEC l'Afrau i faig 4rt d'ESO. Som 14 alumnes, dos d'elles són noies,  i tenim tres educadors. Cadascú dels alumnes té un projecte i un càrrec dins la UEC. Quan arribem al matí a les 9:15 fem serveis, alguns han de netejar o cuidar els gossos, les gallines, conills ... i jo m'encarrego de les eines, he de procurar que les eines que s'utilitzin es tornin al seu lloc i després endreçar-les. També fem diferents projectes, de fusteria, soldadura,... L'any passat el meu projecte va ser construir un banc, vaig posar-li tot de rajoles a sobre perquè tothom si pugui assentar bé, encara que sigui estiu o plogui. Ara estic fent un altre projecte, què és fer unes caixes nius per vendre-les a la fira de Sant Isidre. També estem pintant unes caixes per ficar-hi "jocs del mon" i  poder vendre'ls també.
A la UEC també fem d'altres activitats fora de l'aula, com la gimnàstica que fem al pavelló i a vegades al camp de gespa, també anem a muntar a cavall, allà aprenem a cuidar-los, raspallar-los,...
Tambè fem plastica i fem cosamb fang, dibuixem, fem sabates amb cordills, tambe anem a fer informatica al Punt Òmnia.



Sóc el Rafik

Hola em dic Rafik, tinc 16 apunt de fer-ne 17, estic fen 3r d'ESO, M'agrada la UEC perquè es pot aprendre moltes coses per exemple fusteria, informàtica,paleta, elèctrica i moltes més coses.
Jo l'últim projecte va ser ficar una xarxa de 25 m de 1m sobre una paret de 1,80 m,  amb aquest projecte he fet servir moltes eines: trepant, maceta, allargador, la maquina de soldar, metre, xixarra i moltes mes eines.
Aquesta xarxa servirà perquè els gossos puguin estar més lliures i així no hagin d'estar sempre amb la cadena i en el mateix lloc, ara tenen un espai molt gran per poder jugar.


Qui Sóc

Hola, em dic kevin i tinc 14 anys.Sóc rialler i simpàtic, m'agrada jugar a futbol i estar amb els meus ocells.  Fa un trimestre que estic a la UEC. Em van enviar a la UEC perquè a  mi no m'agrada estudiar i prefereixo treballar abans que estudiar. A la UEC cadascú té un càrrec, a mi m'ha tocat cuidar els conills, cada dia que arribo a la UEC he de posar aigua i menjar als conills i netejar-los, si crien em donen un conill per mi i els altres els sortegem.

Moolt bona nit, em dic Alex :D .(S.K)

Ei, bona niit :) em dic Alex, al 31 de maig faré 16 anys i estic a la UEC L'Afrau des de principi de curs. Sóc una mica distret, una miqueta lent, i vaig al meu rotllo...encara no estic del tot adaptat a la UEC. M'agrada el dubstep, ska, rap, reggae, house, schranz i també el drum&bass. M'agrada sortir de festa i estar amb els amics, sobretot amb les amigues :D jajaja. Espero treure'm l' ESO. Sóc roller, faig patinatge agressiu, m'agrada improvisar rap amb els amics i fer beatbox. De tant en tant fem alguna tonteria per riure una estona. Quan vaig començar a improvisar rap el meu cosí em va ficar el nom de S.K. no dic el significat. És secret e.e'.

la meva presentació

                                                                  La meva presentació
Em dic Oualid Ghallouch, aquest es el segon any que estic a la UEC. jo vaig venir a la UEC perquè hi havia el meu tiet avans, i em va dir que allà les coses eren més fàcils i  mes pràctiques. Llavors els hi vaig proposar  als meus professors de l'escola Arrels i ells em van dir que m'aniria bé.
Una vegada vaig estar a la UEC em va agradar perquè feiem coses molt divertides i interessants, per exemple anàvem a muntar a cavall tots els divendres al mati, i era molt motivador perquè també apreníem moltes coses.
També fem diferents projectes, per exemple aprendre el món de l'electricitat, soldar, fusteria etc...

dimarts, 24 d’abril del 2012

Qui sóc jo

Em dic Noelia i tinc 15 anys. Aquest és el meu primer any a la UEC, vaig arribar al gener després de Nadal.
Les primeres setmanes se'm van fer eternes i estava una mica perduda, perquè encara no sabia ben bé què havia de fer. Però a part, estava i estic molt còmoda amb els companys. Els coneixia a tots, a uns més que als altres. La convivència a la UEC és positiva encara que hi ha dies que no gaire, una cosa normal.
Les feines que fem a la UEC són: cuidar els animals: donar-los de menjar, posar aigua i netejar els fems dels animals. A la UEC tenim: Gallines, conills i gossos. Als gossos els em de treure a passejar. A les gallines les em de deixar a fora al pati on estan els conills i els locals per guardar les eines. Els conills cada tant, els hem d'ajuntar: mascle i femella.
Cada un de la UEC té un projecte personal. Jo l'estic fent amb la Belinda, i és netejar la paret de l'hort i un cop netejada, pintar-la de blanc i fer les peces de puzle que volem fer. Un cop fet tot això pintar les peces de colors.

Sóc el pau

Començaré per dir que sóc alumne de la UEC des de fa poc, a finals del primer trimestre em vaig incorporar.
Trobo que és molt enriquidor posar a la pràctica tot el que aprenem, és una altra forma d'aprendre nocions bàsiques sobre fusteria, informàtica, paleta, elèctrica i molt més.

Estic cansat de que prejutgin a la UEC, tenen una imatge molt crítica, només veuen uns nois que per a ells estan perduts, i no veuen el que realment és, ells s'ho perden.

Belinda

Hola, em dic Belinda  i tinc 16 anys, i des del curs passat que he començat la UEC .
La primera vegada que vaig arribar estava una mica tallada perquè era la única noia al començament, i no em parlava quasi bé amb ningú, després, poc a poc, em vaig anar integrant i acomodant també amb els companys.
M'agrada molt ballar i pentinar i passar-ho bé amb els amics i anar de compres. Sóc molt divertida i simpàtica i m'agrada agradar a la gent com a amiga, no m'agrada gens tenir conflictes amb ningú i estar be amb la gent.
A vegades m'enfado per tonteries i perdono a la gent fàcilment, em sento molt feliç estan a la UEC, a part de que som com una família ens ajudem entre tots i si hi han conflictes els solucionem.
Fem moltes coses com per ex: anem a fer una activitat d'equinoteràpia de cavalls, punt Òmnia, i la màquina del temps, i més o menys això és tot.

Presentació

Booooones!

Em dic Èric, tinc 16 anys apunt de fer-ne 17, faig 3r d'ESO, i ara estic estudiant per aprovar les proves d'accés.

M'agrada estar amb els amics, més per les nits, i sempre intento sortir amb bici, perquè així faig una mica d'esport. Tinc novia, porto 7 mesos i 5 dies amb ella i me l'estimo molt.

Sóc molt distret, també una mica impulsiu, hiperactiu i m'agrada molt riure i fer riure.


Qui sóc jo

Hola, em dic Houssain , fa un trimestre i mig que estic a la UEC i m'agrada jugar a futbol. Tinc 16 any,  faig 3r ESO  a la UEC, no m'agrada que em molestin quant treballo perquè em desconcentra , m'agrada anar amb bici
a la mare de la font. M'agrada regar l'hort i m'agrada estar a la UEC .

 

Em presento com a Cristian :D

Em dic Cristian. Ara estem tots al Punt Òmnia de Solsona, que és una de les activitats que tenim a l'horari de la UEC. També fem activitats al centre perquè és Unitat Escolarització Compartida i hem d'anar a fer les activitats que hem escollit. Fem diverses activitats, com per exemple: formigó, hem allisat el terra d'un local que tenim però l'hem de millorar més. Ara estem fent un projecte, si voleu saber de que tracta tindreu més informació a: http://ueclafrau.blogspot.com/

Presentació

Hola, em dic Edgar, tinc 16 anys i porto 2 anys i mig a la UEC. Anava a l'IES Francesc Ribalta i em van proposar d'anar a la UEC, em va semblar una bona idea perquè si no repetia 2 cops ja. El més bo d'anar a una UEC com la de Solsona és que no tens problemes per integrar-te amb els companys, perquè aquí ens coneixem tots. La veritat és que estic molt content perquè les coses pel que fa els estudis em van molt bé i no he de patir que arribi l'hora de que la mare hagi d'anar a buscar les notes i fiqui cara de pomes agres, ara cada vegada que ve surt ben contenta i això m'agrada.